Jobb og Karriere

I Wabi er vi opptatt av vekst, kvalitet og folk. Med røttene våre forankret i vår trestegsmodell, søker vi etter flere som deler vår lidenskap for digital forretningsutvikling og som genuint ønsker bidra til å forme morgendagens digitale landskap.

Alltid på utkikk etter stjerner!
Enten du er en etablert freelancer med et øye for det unike, et friskt talent rett ut av skolen, eller en student ivrig etter å få verdifull erfaring, vil vi gjerne høre fra deg. Vi verdsetter mangfoldet av kunnskap og perspektiv du kan bringe til bordet.

Studenter & Unge Talenter
For de som er i begynnelsen av sin karriere, tilbyr vi spennende muligheter for utplassering. Vi ser det som en sjanse for en vinn-vinn: Du får førstehåndserfaring og mulighet til praktisk arbeid umiddelbart, og vi får sjansen til å lære av din nysgjerrighet og dine idéer.

Hvorfor jobbe med oss?
Vi ser ikke bare etter samarbeid; vi søker partnerskap. Hver person som blir en del av Wabi blir en del av dedikert gruppe mennesker som prioriterer personlig utvikling, læring og suksess. Med oss får du muligheten til å jobbe på tvers av varierte prosjekter, utvikle dine ferdigheter og sette ditt preg på bransjen.

Hva venter du på? Fyll ut skjemaet idag - så tar vi kontakt så fort som mulig.
Steg 1 av 3

Informasjon

Kontakt informasjon
Steg 2 av 3

Informer om hva du kan bidra med

Steg 3 av 3

Dine preferanser

Tilbake
Neste steg

Takk for din henvendelse!

Vi kommer til å ta kontakt med deg så fort som mulig!
Oops! Noe gikk galt da du sendte inn skjemaet.